O nama

Iza ovog projekta stoji mladi tim kreativaca odlučan da promijeni dosadašnji ustajali pristup razvoju poslovnih programskih rješenja.

Opće poznato softversko rješenje kao što je program za izdavanje računa pokušali smo implementirati na potpuno nov i jedinstven način. Rasterećeni dosad nametnutim predrasudama da poslovni softver mora biti "kompliciran", spor i neprivlačan kreirali smo Web Račun. Web Račun otvara jedan potpuno novi pogled na poslovni softver i kao takav se savršeno uklapa u radni dan mladih, kreativnih ljudi koji svakodnevno koriste moderne web aplikacije i društvene mreže te ne pristaju na niže standarde kod poslovnog softvera.

Webračun je kreativno rješenje koje neprestano dorađujemo prema korisničim željama i potrebama. Isto tako za sada je Web račun samo dodatan projekt kojeg radimo uz stalne poslove ta Vas kao korisnike molimo za razumijevanje i podršku kako bi ovaj projekt prerasao u glavni posao i kako bi mu se mogli maksimalno posvetiti što bi dovelo do još veće kvalitete usluge na obostranu korist. Tako smo i samim pristupom tržištu pokazali da smo odlučili krenuti jednim potpuno novim putem na kojem nam se i Vi možete pridružiti.

Članovi tima

Nikola Kumek

Zen.
Twitter
Linkedin

Saša Vukšić

Inicijator, postavio osnovne smjernice, programer na projektu.
8 godina se bavi razvojem softvera te nekoliko zadnjih godina radi na razvoju raznih programskih rješenja za bankarske sustave.


Povratak