Mobilna fiskalna blagajna

Izdavanje računa i fiskalizacija na terenu sa mobitela ili tableta

Izdavanje fiskalnih računa na terenu pomoću mobilne fiskalne blagajne

WebRačun je najjednostavnija i najpovoljnija mobilna fiskalna blagajna dostupna na tržistu. Ako se Vaše poslovanje ne odvija na stalnoj lokaciji, Web Račun vam omogućava izdavanje fiskalnog računa gdje god da se nalazite.
Jednostavno spojite USB kabelom ili bluetoothom Android (prepručena verzija je >= 5.0) mobilni telefonon ili tablet sa POS printerom i ispišite Vaš račun.
Gdje god da se nalazite, ako imate internet vezu, WebRačun komunicira sa Poreznom upravom, fiskalizira izdani račun i generira jedinstveni identifikator računa (JIR) i zaštitni kod izdavatelja (ZKI).

Webračun se može koristiti na tabletu ili mobitelu.

Ako želite raditi na mobitelu predlažemo da na ekranu za prijavu kliknete na sivi gumb sa ikonom zakretanja ekrana koji će vam aplikaciju okrenuti u "okomiti pogled" kako bi što ju što jednostavnije koristili

Okomiti pogled je malo siromašniji opcijama ali on je zamišljen samo za brzo izdavanje računa ne terenu, za administrativne zadatke ili analize predlažemo "horizontalni pogled" ili rad na računalu.


Fiskalna blagajna na mojem telefonu?

Ako želite Webračun koristiti kao fiskalnu blagajnu na vašem telefonu odaberite opciju "okomitog prikaza". Na taj način će aplikacija privremeno izgubiti neke naprednije funkcionalnosti no biti će mnogo pogodnija za korištenje u pokretu na mobitelu.
Mobilna fiskalna blagajna


Mobilna fiskalna blagajna na tabletu

Ako želite punu funkcionalnost i preglednost aplikacije preporučamo "horizontalni" pogled koji je prilagođen ekranima tableta.
fiskalna blagajna na tabletu

Povezivanje bluetooth pos printera i Webračun android mobilne fiskalne blagajne

Osnovno pravilo povezivanja Webračun fiskalne blagajne sa bluetooth pos printerima je: Prvo upaliti printer te se nakon toga prijavljujete u Webračun aplikaciju. Aplikacija se povezuje na printer prilikom postupka prijave zato je važno da printer radi u trenutku prijave.
U postavkama postoji opcija pretraživanja dostupnih bluetooth printera. Klikom na "Traži" aplikacija pretražuje dostupne printere te ih prikazuje u izborniku "Zadani printeri". U "Zadani printeri" možete odabrati printer na kojeg želite da se aplikacija automatski povezuje prilikom prijave.
Mobilna fiskalna blagajna


Povratak

100% domaći proizvod!
Od malog poduzetnika za male poduzetnike
👩‍🔧👷‍♀️👨‍⚕️👩‍🍳👨‍🏭👩‍💻