Mobilna fiskalna blagajna

Webračun kao aplikacija na tabletu ili mobitelu

Fiskalna blagajna
Mobilna fiskalna blagajna

Izdavanje fiskalnih računa na terenu

Webračun je najjednostavnija mobilna fiskalna blagajna dostupna na tržistu. Ako se Vaše poslovanje ne odvija na stalnoj lokaciji, Webračun vam omogućava izdavanje fiskalnog računa gdje god da se nalazite.
Jednostavno spojite USB kabelom ili bluetoothom Android (prepručena verzija je >= 5.0) mobilni telefon ili tablet sa POS printerom i ispišite Vaš račun.
Gdje god da se nalazite, ako imate internet vezu, Webračun komunicira sa Poreznom upravom, fiskalizira izdani račun i generira jedinstveni identifikator računa (JIR) i zaštitni kod izdavatelja (ZKI).

Webračun se može koristiti na tabletu ili mobitelu.

Ako želite raditi na mobitelu predlažemo da na ekranu za prijavu kliknete na sivi gumb sa ikonom zakretanja ekrana koji će vam aplikaciju okrenuti u "okomiti pogled" kako bi što ju što jednostavnije koristili

Okomiti pogled je siromašniji opcijama ali on je zamišljen samo za brzo izdavanje računa ne terenu, za administrativne zadatke ili poslovne analize predlažemo "horizontalni pogled" ili rad na računalu.


Mobilna fiskalna blagajna na mom telefonu?

Ako želite Webračun koristiti kao fiskalnu blagajnu na vašem telefonu odaberite opciju "okomitog prikaza". Na taj način će aplikacija privremeno izgubiti neke naprednije funkcionalnosti no biti će mnogo pogodnija za korištenje u pokretu na mobitelu.

Na mobitelu

Mobilna fiskalna blagajna


Mobilna fiskalna blagajna na tabletu

Ako želite punu funkcionalnost i preglednost aplikacije preporučamo "horizontalni" pogled koji je prilagođen ekranima tableta.

Na tabletu

fiskalna blagajna na tabletuPovezivanje bluetooth pos printera i Webračun aplikacije

Važno: Bluetooth i Lokacija moraju biti upaljeni na mobitelu ili tabletu

Osnovno pravilo povezivanja Webračun aplikacije sa bluetooth pos printerima je: Prvo upaliti printer te se nakon toga prijavljujete u Webračun aplikaciju. Aplikacija se povezuje na printer prilikom postupka prijave zato je važno da printer radi u trenutku prijave.
U postavkama postoji opcija pretraživanja dostupnih bluetooth printera. Klikom na "Traži" aplikacija pretražuje dostupne printere te ih prikazuje u izborniku "Zadani printeri". U "Zadani printeri" možete odabrati printer na kojeg želite da se aplikacija automatski povezuje prilikom prijave.

Ako vam se aplikacija i printer nisu uspjeli povezati otiđite u postavke Androida, nađite popis svih aplikacija. Kliknete na Webračun aplikaciju, pohranjivanje te odaberete "Izbriši podatke". Nakon toga probajte ponoviti postupak povezivanja.
Mobilna fiskalna blagajna

Gdje mogu saznati više o aplikaciji?

Sve što ste vidjeli vam se sviđa te se želite dodatno informirati i registrirati? Na našoj početnoj stranici imate sve osnovne informacije o postupku registracije, cijeni i svim mogućnostima Webračun aplikacije.

Na čestim pitanjima možete se detaljnije upoznati sa svim mogućnostima aplikacije.

A ako postoje neodumice slobodno nam se obratite putem kontakt stranice


Više o aplikaciji i registracija

100% domaći proizvod!
Od malog poduzetnika za male poduzetnike
👩‍🔧👷‍♀️👨‍⚕️👩‍🍳👨‍🏭👩‍💻
--> -->