Kreiranje i izdavanje računa online

Kreiranje i izdavanje računa online na računalu putem web preglednika. Nema instalacije programa na računalo, moderno online rješenje.

Želite izdavati račune online?

Webračun omogućuje online izdavanje računa kroz vaš web preglednik. Da bi krenuli sa korištenjem webračun aplikacije potrebno je otvoriti web preglednik (Chrome ili Firefox) te otići na app.webracun.com te tamo proći kroz korake registracije.

Nakon uspješne registracije možete odmah započeti sa radom. Kako je webračun online aplikacije možete ju koristiti sa bilo kojeg računala povezanog na internet. Ovaj način rada je najpogodniji za korisnike koji račune izdaju iz ureda ili od kuće te žele da im njihovi računi uvijek budu online.

Webračun kao web aplikacija je najbogatija mogućnostima pa je na ovaj način moguće voditi evidenciju kupaca, kreirati veleprodajne i maloprodajne račune, kreirati trensakcijske račune i ponude, konvertirati ponude u račune, slati eRačune prema obveznicima Zakona o javnoj nabavi, kreirati račune u stranoj valuti i na engleskom jeziku, kreirati račune za strano tržište, voditi stanje zaliha, kreirati primke i kalkulacije, kreirati račune sa prijenosom porezne obveze, voditi knjigu prometa te kreirati PO-SD obrazac.

Webračun na ovaj način postaje pravi mali online program za vođenje vašeg poslovanja.

Jednostavno i brzo izdavanje računa i ponuda


Više

100% domaći proizvod!
Od malog poduzetnika za male poduzetnike
👩‍🔧👷‍♀️👨‍⚕️👩‍🍳👨‍🏭👩‍💻
--> -->